Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730907048

Amistoso (Int.) 730907048 Información oficial sobre el partido 730907048 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Toletum Imperialis Alineación oficial del equipo 'Toletum Imperialis' en el partido 0 - 1 FC Yamarin Alineación oficial del equipo 'FC Yamarin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Toletum Imperialis Alineación oficial del equipo 'Toletum Imperialis' en el partido 2 - 0 FC Yamarin Alineación oficial del equipo 'FC Yamarin' en el partido
Tiene mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Toletum Imperialis

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Jesús Mascases de Imperialis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Yamarin

Goles Goles

  • 170 Minuto 43 (Gol de falta): Tauno Vasko va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 43. 0 - 1 per a Yamarin.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 29 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Tauno Vasko, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Imperialis, però Antonio Jesús Barros Aguado no va poder encertar el xut.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Yamarin van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 36, però Jouni Hujanen va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Samuli Auranen va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Yamarin que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, un refús desafortunat de Marco Maure, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Gigi Bojoga no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Yamarin sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Roope Hirvenoja, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 65 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): El Yamarin va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 83, però en Markus Karimo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Anders Tulinen de Yamarin es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tauno Vasko de Yamarin amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Anders Tulinen de Yamarin per doble groga al minut 42.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jouni Hujanen.