Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730906385

Amistoso (Int.) 730906385 Información oficial sobre el partido 730906385 en Hattrick

10.04.2024 13:30:00

Hell Side Bulldogs Alineación oficial del equipo 'Hell Side Bulldogs' en el partido 0 - 5 Märstanistas Alineación oficial del equipo 'Märstanistas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Hell Side Bulldogs Alineación oficial del equipo 'Hell Side Bulldogs' en el partido 1 - 7 Märstanistas Alineación oficial del equipo 'Märstanistas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hell Side Bulldogs

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Tuur Floor del Hellside ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 202 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al 30, Leo Van Den Haute hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Jarle Brakstad. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Japik Franco no oblidarà el que li va passar durant el minut 51. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Ferdy Calvo de Hellside va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Märstanistas

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): En Oden Dalér donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 13 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 21 (Gol por la derecha): Al 21 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Märstanistas augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Oden Dalér es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Al minut 56, un xut de Barry Killingsworth des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Björn Nisstedt, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 72 minuts, el tirador de faltes del Märstanistas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Tadeo Borja, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 5 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Oden Dalér es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.