Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730906247

Amistoso 730906247 Información oficial sobre el partido 730906247 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

FC Bello Horizonte Alineación oficial del equipo 'FC Bello Horizonte' en el partido 0 - 4 Rayo SAG Alineación oficial del equipo 'Rayo SAG' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Bello Horizonte Alineación oficial del equipo 'FC Bello Horizonte' en el partido 1 - 2 Rayo SAG Alineación oficial del equipo 'Rayo SAG' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,8 % 1,8 % 83,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bello Horizonte

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 35 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Piotr Lasecki quasi empata el partit al minut 35, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 200 Minuto 72 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 72 amb una falta ben llançada per en Piotr Lasecki, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Quirino Loss de Horizonte va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Rayo SAG

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Humbertinho Silveira va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Víctor Eguiruren, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 142 Minuto 66 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Michael Montero de Rayo va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 3 al marcador.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Felipe Tortolero va ser l'anotador del 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Norberto Guedes va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 34, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Rayo quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Víctor Eguiruren va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Rayo sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sławomir Gryczon, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 39 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Després de 59 minuts, Sławomir Gryczon va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Felipe Martínez va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, el Rayo va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Juan Antonio Zaragueta s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.