Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730906205

Amistoso (Int.) 730906205 Información oficial sobre el partido 730906205 en Hattrick

10.04.2024 02:00:00

hyup-joon united Alineación oficial del equipo 'hyup-joon united' en el partido 8 - 1 Dommel Blues FC Alineación oficial del equipo 'Dommel Blues FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
hyup-joon united Alineación oficial del equipo 'hyup-joon united' en el partido 7 - 0 Dommel Blues FC Alineación oficial del equipo 'Dommel Blues FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 6.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hyup-joon united

Goles Goles

  • 120 Minuto 11 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Jussi Erving al minut 11, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al hyup-joon i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): En Krzysztof Jawor va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Morten Johnsen va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de hyup-joon, 梁 (Liang) 冠雨 (Guanyu), que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Amb 38 minuts jugats, en Vittorio Camera va augmentar l'avantatge de hyup-joon a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): hyup-joon va aconseguir el 5 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Fabrice Errard, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Vittorio Camera que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Ingyo Kim de hyup-joon va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 0.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): hyup-joon va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Fabrice Errard va poder fer el 7 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de hyup-joon va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Krzysztof Jawor progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 8 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): Jussi Erving va sorprendre Mark Huibers amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Dommel Blues FC

Goles Goles

  • 154 Minuto 79 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Louis Grobbe va significar el 6 - 1 al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Cees Jan Demmenie la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de The Blues havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del The Blues va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Cees Jan Demmenie no va poder controlar.