Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730906196

Amistoso (Int., RC) 730906196 Información oficial sobre el partido 730906196 en Hattrick

10.04.2024 06:30:00

La Divine Equipe Alineación oficial del equipo 'La Divine Equipe' en el partido 1 - 3 Rayo Pitcairn C.F. Alineación oficial del equipo 'Rayo Pitcairn C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
La Divine Equipe Alineación oficial del equipo 'La Divine Equipe' en el partido 1 - 7 Rayo Pitcairn C.F. Alineación oficial del equipo 'Rayo Pitcairn C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Divine Equipe

Goles Goles

  • 119 Minuto 5 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Onur Sağman va treure un córner llarg cap al segon pal que en Bishal Sahi, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Johan Ingelin. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rohit Bahadur de Divine es va guanyar la targeta groga merescudament.

Rayo Pitcairn C.F.

Goles Goles

  • 162 Minuto 36 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 36, quan Matías Díaz de la Serna va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 173 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al minut 62 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Mouhsine Diouri que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64, Delano Elzer va augmentar l'avantatge de Pitcairn a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Frederik Sporer va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en José Javier Iturri, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Wellington Castillo de Araujo es va quedar sol davant del porter, al minut 89. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.