Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730905321

Amistoso (Int., RC) 730905321 Información oficial sobre el partido 730905321 en Hattrick

10.04.2024 18:55:00

FC Reppureissaajat Alineación oficial del equipo 'FC Reppureissaajat' en el partido 0 - 6 Zafreño Alineación oficial del equipo 'Zafreño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Reppureissaajat Alineación oficial del equipo 'FC Reppureissaajat' en el partido 0 - 2 Zafreño Alineación oficial del equipo 'Zafreño' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Reppureissaajat

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 11 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Bob Fleiner va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Paramanga Botué va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Zafreño

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Reppureissaajat. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Dorben Tuli la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Zafreño es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 18.
  • 182 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Dorben Tuli, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Youssef 'veni vidi vici' Zaidi de Zafreño l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 27 de partit.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Alfredo Kallberg va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 52, i va fer pujar el 0 - 4 per a Zafreño.
  • 105 Minuto 65 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 65, Youssef 'veni vidi vici' Zaidi va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Didier Chassang, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 5.
  • 184 Minuto 75 (Gol de penalti): Al minut 75 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Youssef 'veni vidi vici' Zaidi va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Siem Bannink que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jeffrey van den Ham es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.