Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730905139

Amistoso (Int.) 730905139 Información oficial sobre el partido 730905139 en Hattrick

10.04.2024 15:45:00

ttaajj Alineación oficial del equipo 'ttaajj' en el partido 1 - 3 BeeTeam C.F. Alineación oficial del equipo 'BeeTeam C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ttaajj Alineación oficial del equipo 'ttaajj' en el partido 3 - 2 BeeTeam C.F. Alineación oficial del equipo 'BeeTeam C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,6 % 10,8 % 23,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ttaajj

Goles Goles

  • 103 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els seguidors del ttaajj van tornar a saltar d'alegria al minut 40. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Barbod Motameni que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En José Acosta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ttaajj se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 201 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Radu Pomană va disposar d'una bona oportunitat al minut 36, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 218 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Farnam Mostafavi va entorpir al marcador d'en Aslan Tanha per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 211 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Barbod Motameni quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): ttaajj van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 77, però Hubert Leporcq va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hassan Donyavi de ttaajj amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hubert Leporcq de ttaajj va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

BeeTeam C.F.

Goles Goles

  • 140 Minuto 21 (Gol de contra de falta): Beeteam va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Antoni Majà la va transformar en el 0 - 1.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, David Casillas va augmentar l'avantatge de Beeteam a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 89 de partit va donar a Beeteam l'avantatge per 1 - 3. Antoni Majà en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Quim Haiser va fer al minut 25 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en David Casillas, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 de partit, David Casillas va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Antoni Majà, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 44 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Beeteam va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Iliten Baali va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 44, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Paco Camus. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Rafa Iturricha quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Mazdak Ahromi, però la pilota va topar amb el travesser.