Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730904818

Amistoso (RC) 730904818 Información oficial sobre el partido 730904818 en Hattrick

10.04.2024 12:20:00

Real Apocaliptik Alineación oficial del equipo 'Real Apocaliptik' en el partido 0 - 6 Zowinchos F.C. Alineación oficial del equipo 'Zowinchos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Real Apocaliptik Alineación oficial del equipo 'Real Apocaliptik' en el partido 1 - 9 Zowinchos F.C. Alineación oficial del equipo 'Zowinchos F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Apocaliptik

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 68 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Joaquim Carbonés va fer al minut 68 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Abel Puigpardines, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Tahir Araïchi no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Pablo Nájera Gómez de Apocaliptik va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abel Puigpardines de Apocaliptik va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Zowinchos F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 26, quan Roger Rising va posar els visitants Zowinchos per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, Ivan Carim va augmentar l'avantatge de Zowinchos a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 36 de partit va donar a Zowinchos l'avantatge per 0 - 3. Roger Rising en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ivan Carim de Zowinchos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 52 de partit.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Juan Julio Cabrales va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 115 Minuto 83 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Lábaro Triana era molt més ràpid que el defensa Martín Lara Martínez. Al minut 83, el jugador de Zowinchos va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Lábaro Triana de Zowinchos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 29 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Marcos Hernández Campos es va quedar sol davant del porter, al minut 69. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 289 Minuto 81 (Ocasión evento especial): Lábaro Triana va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 81, però no s'esperava que en Martín Lara Martínez, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.