Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730903790

Amistoso 730903790 Información oficial sobre el partido 730903790 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

FC Bayern Jabonater Alineación oficial del equipo 'FC Bayern Jabonater' en el partido 5 - 2 metales c.f. Alineación oficial del equipo 'metales c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
FC Bayern Jabonater Alineación oficial del equipo 'FC Bayern Jabonater' en el partido 8 - 1 metales c.f. Alineación oficial del equipo 'metales c.f.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bayern Jabonater

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 8 gràcies a la jugada de Jesús Martí, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 9 (Gol por la izquierda): En Jesús Martí de Jabonater va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 122 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jordi Vidal de Jabonater aconseguir un gol al minut 58 que posava per davant els locals: 3 - 2.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Amb 60 minuts jugats, en Dalberto Rezende va augmentar l'avantatge de Jabonater a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Jabonater va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Dalberto Rezende progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Jabonater va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Andreas Grabolle va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Thorsten Balkowski.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Dalberto Rezende va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eleuterio Detona.

metales c.f.

Goles Goles

  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): En Adam Despot entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al metales, un peu providencial d'en Laurendi Gurpegi va situar el 2-1 al panell digital.
  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 28 minuts Alberto Santaliestra va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): metales va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jaroslav Běloušek va desviar el xut final de Francisco Cenamor després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alberto Santaliestra que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.