Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730903679

Amistoso 730903679 Información oficial sobre el partido 730903679 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Agjuanes Team Alineación oficial del equipo 'Agjuanes Team' en el partido 3 - 3 Fail Compilation Alineación oficial del equipo 'Fail Compilation' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Agjuanes Team Alineación oficial del equipo 'Agjuanes Team' en el partido 0 - 1 Fail Compilation Alineación oficial del equipo 'Fail Compilation' en el partido
Tiene bastante suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Agjuanes Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Agjuanes va ser Paddy Beringer.
  • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): El Agjuanes era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Juan Caballero Galán va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): En Palemonas Liapinas de Agjuanes va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Agjuanes van sortir al contraatac al minut 39, però Palemonas Liapinas va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Antonio Algora s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Fail Compilation

Goles Goles

  • 154 Minuto 54 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Vincent Depreux. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".
  • 153 Minuto 74 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Clyde Souffrant va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Compilation va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 74.
  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Jozef Ficko que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 38 en Erregu Egurtza va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Arcadio Galán va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 263 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): En Erich Hoeffleur va encarar al porter al 60, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.