Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730902474

Amistoso (RC) 730902474 Información oficial sobre el partido 730902474 en Hattrick

10.04.2024 12:20:00

Muahaheños Alineación oficial del equipo 'Muahaheños' en el partido 1 - 4 Rayo 77 Alineación oficial del equipo 'Rayo 77' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Muahaheños Alineación oficial del equipo 'Muahaheños' en el partido 1 - 4 Rayo 77 Alineación oficial del equipo 'Rayo 77' en el partido
Tiene un resultado normal 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,3 % 0,2 % 94,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Muahaheños

Goles Goles

  • 102 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Muahaheños va reduir el marcador al minut 61 a 1 - 2 quan Owen De Lacey va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 2 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Owen De Lacey va servir per deixar enrere el gegant Santi Sánchez al minut 2, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 213 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Owen De Lacey de Muahaheños va intentar batre la porteria rival al minut 64 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Vitaliano Flores i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Muahaheños, però el xut de Martín Arceo va sortir bastant desviat.

Rayo 77

Goles Goles

  • 174 Minuto 15 (Gol de penalti): Al minut 15 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Tonny Buzabaliao va llençar el penal ras arran de pal.
  • 182 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 25 de partit va donar a Rayo l'avantatge per 0 - 2. Fausto Scortechini en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Slavomír Pišta de Rayo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 65. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 72 minuts, el tirador de faltes del Rayo va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Rafael Bala, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18 Santiago Medina Torres va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Sergio Illán, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Pablo Bejega de Rayo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Fausto Scortechini de Rayo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Illán de Rayo es va emportar una amonestació al minut 66 per provocar un rival.