Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730902361

Amistoso (RC) 730902361 Información oficial sobre el partido 730902361 en Hattrick

10.04.2024 12:20:00

AITANA Y ENARA Alineación oficial del equipo 'AITANA Y ENARA' en el partido 1 - 0 papaoso Alineación oficial del equipo 'papaoso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AITANA Y ENARA Alineación oficial del equipo 'AITANA Y ENARA' en el partido 1 - 1 papaoso Alineación oficial del equipo 'papaoso' en el partido
Tiene un resultado normal 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 28,9 % 43,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AITANA Y ENARA

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Lois Dasilva va donar a AITANA un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 57 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Lois Dasilva, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raül Gurnés de AITANA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

papaoso

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Lucas Ruiz de papaoso, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 23, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 263 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): El papaoso creava perill des de la dreta al minut 27, però en Oidor Lizkano, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ramón Garrido desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de papaoso van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jorge Las Heras Sáenz va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jorge Las Heras Sáenz de papaoso es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramón Garrido de papaoso la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.