Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730901079

Amistoso (RC) 730901079 Información oficial sobre el partido 730901079 en Hattrick

10.04.2024 12:20:00

Duski United Alineación oficial del equipo 'Duski United' en el partido 1 - 2 Gradin7 Alineación oficial del equipo 'Gradin7' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Duski United Alineación oficial del equipo 'Duski United' en el partido 2 - 1 Gradin7 Alineación oficial del equipo 'Gradin7' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,7 % 1,0 % 12,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Duski United

Goles Goles

  • 113 Minuto 29 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Duski Utd una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Dalmiro Canoura, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 29.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Després de 23 minuts, Sergio Martínez Vera va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 es va veure una gran oportunitat per a Duski Utd per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Barur Bassri, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Duski Utd va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jorge Añoveros en un 1 contra 1 amb el porter Juan Carlos Urtiaga, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Dalmiro Canoura de Duski Utd va intentar batre la porteria rival al minut 76 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Gradin7

Goles Goles

  • 115 Minuto 17 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, 李 (Li) 清力 (Qingli) era molt més ràpid que el defensa Rafael Varas. Al minut 17, el jugador de Gradin7 va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 141 Minuto 74 (Gol de contra por el centro): Gradin7 sabia com jugar al contraatac, i al minut 74, Delfín Sindín va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Salvador Buqueras va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Christoffer Rebele, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Salvador Buqueras va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Gradin7 va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Adrián Hurtado Saracho, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): El Gradin7 va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 77, però en Federico Ballano va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.