Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730900683

Copa 730900683 Información oficial sobre el partido 730900683 en Hattrick

10.04.2024 12:45:00

F.C. Candelarias Alineación oficial del equipo 'F.C. Candelarias' en el partido 3 - 2 OrUjO PoWeR Alineación oficial del equipo 'OrUjO PoWeR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Candelarias Alineación oficial del equipo 'F.C. Candelarias' en el partido 2 - 0 OrUjO PoWeR Alineación oficial del equipo 'OrUjO PoWeR' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Candelarias

Goles Goles

  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Candelarias equilibrava la balança al minut 32. En Damià Medir, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Damià Medir va donar a Candelarias un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Damià Medir va incrementar l'avantatge de Candelarias amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Sergio Narváez Barón del Candelarias ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 216 Minuto 52 (Ocasión evento especial rápido + pase): Damià Medir va marxar per velocitat al minut 52 i va fer una passada de la mort a Boris Ramov, però aquest va fallar.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Javier Andrés va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 74 quan Sergio Narváez Barón de Candelarias gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sergio Narváez Barón. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En César Biedma, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

OrUjO PoWeR

Goles Goles

  • 143 Minuto 3 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de OrUjO eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 3, Horacio Aldo Amalfitani va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 153 Minuto 81 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, OrUjO seguien lluitant fins al final. Al minut 81, fruit d'aquests esforços, Mauro Verdicchio va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de OrUjO va anar a parar a la dreta de l'atac on en Mauro Verdicchio, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Thomas McWright de OrUjO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.