Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730900664

Copa 730900664 Información oficial sobre el partido 730900664 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

ßadßoys Kluß Alineación oficial del equipo 'ßadßoys Kluß' en el partido 5 - 3 A.D. Azarbe Alineación oficial del equipo 'A.D. Azarbe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ßadßoys Kluß Alineación oficial del equipo 'ßadßoys Kluß' en el partido 3 - 0 A.D. Azarbe Alineación oficial del equipo 'A.D. Azarbe' en el partido
Tiene suerte 3.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ßadßoys Kluß

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): Apolo Orquín va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Badboys, Manuele Zattoni, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 120 Minuto 41 (Gol de falta): Una falta al minut 41 va provocar un lliure directe. Jonathan Cobarrubias el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Manuele Zattoni, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Badboys.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Badboys pel centre va donar un gran resultat: el gol de Manuele Zattoni va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 134 Minuto 76 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Badboys al minut 76, que va llançar ajustat al pal en Jonathan Cobarrubias. 5 - 3 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José Manuel Fumero va estar a punt d'avançar els locals al minut 20 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José Manuel Fumero va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Amadeu Campoy va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Igoin Arenatza de Badboys gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Igoin Arenatza.

A.D. Azarbe

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 22, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Roberto Piñero es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 152 Minuto 59 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 2 quan Roberto Piñero va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 59 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 115 Minuto 69 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Apolo Orquín no va poder aturar Julian Gartlehner de Azarbe, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 69 el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Azarbe va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pedro Molina va desviar el xut final de Alberto García després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 270 Minuto 21 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Manel Valsera al minut 21 semblava entrar, però Pedro Molina va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Luka Šargić va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.