Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730900663

Copa 730900663 Información oficial sobre el partido 730900663 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Imoslos Alineación oficial del equipo 'Imoslos' en el partido 0 - 1 C.D. Vetusta Alineación oficial del equipo 'C.D. Vetusta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Imoslos Alineación oficial del equipo 'Imoslos' en el partido 2 - 0 C.D. Vetusta Alineación oficial del equipo 'C.D. Vetusta' en el partido
Tiene mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Imoslos

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 23 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juan José Gama va fer una magnífica centrada, però la rematada de Jordi Pérez va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 es va veure una gran oportunitat per a Imoslos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jean Lindi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 33 per blocar una centrada d'en Antonio Olmedo Ramos va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Imoslos.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Imoslos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 36, quan Jordi Pérez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Manel dos Reis va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Imoslos Juan José Gama quasi va assolir l'empat al minut 77 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Manel dos Reis de Imoslos va intentar batre la porteria rival al minut 78 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

C.D. Vetusta

Goles Goles

  • 186 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Vetusta amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Jean Rubio de Tejada, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vetusta va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gonzalo Marinelli, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Vetusta van sortir al contraatac al minut 76, però Rómulo Barragán va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.