Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730900657

Copa 730900657 Información oficial sobre el partido 730900657 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

COLLA-AERIA Alineación oficial del equipo 'COLLA-AERIA' en el partido 4 - 6 Real Avechucho Alineación oficial del equipo 'Real Avechucho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
COLLA-AERIA Alineación oficial del equipo 'COLLA-AERIA' en el partido 1 - 1 Real Avechucho Alineación oficial del equipo 'Real Avechucho' en el partido
Tiene bastante suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,2 % 8,4 % 22,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

COLLA-AERIA

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Ulises Navarro va donar a COLLA un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 116 Minuto 64 (Gol evento especial rápido + pase): Jacek Kępiński va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Manuel Antonio Alemán, que no va fallar i va marcar el 2 - 3.
  • 113 Minuto 68 (Gol por la derecha): Després de 68 minuts de partit, Jordi Montané igualava per COLLA en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 102 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fabían Quesada va estar a punt d'avançar els locals al minut 102 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 236 Minuto 111 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Adriano Fusaro va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 222 Minuto 112 (Ocasión por la izquierda): COLLA va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jordi Montané va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Beorn Post.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 53, Xamai Santakara de COLLA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Gianluca Carlo Santachiara de COLLA, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Beorn Post en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Róbert Selmeczy, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Beorn Post va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de COLLA i 4 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Ulises Navarro xutant per a COLLA va fer anar la pilota just on la volia, però Beorn Post, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de COLLA Xamai Santakara va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Real Avechucho

Goles Goles

  • 187 Minuto 30 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Xuuuxo va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Eugen Jozić en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 1 - 1.
  • 187 Minuto 31 (Gol tiro lejano): Després de 31 minuts el Xuuuxo, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Adriano Fusaro sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 1 - 2 va pujar al marcador.
  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): Adriano Fusaro va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Xuuuxo, Rafael Romero Mora, que va marcar, sense saber com, el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 110 (Ocasión tiro lejano): El Xuuuxo se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 110, en Antônio Augusto Quitério va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 66 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Arvi Pärn s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 113 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael Romero Mora de Xuuuxo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Eugen Jozić de Xuuuxo anava molt fort i col·locat però Gianluca Carlo Santachiara no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Xuuuxo, Beorn Post, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Giuliano Cogoli anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a Xuuuxo.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Xuuuxo Antônio Augusto Quitério no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Gianluca Carlo Santachiara es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 6.