Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730900634

Copa 730900634 Información oficial sobre el partido 730900634 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

FC Barcelona Alineación oficial del equipo 'FC Barcelona' en el partido 0 - 4 Greengroucers Alineación oficial del equipo 'Greengroucers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Barcelona Alineación oficial del equipo 'FC Barcelona' en el partido 0 - 3 Greengroucers Alineación oficial del equipo 'Greengroucers' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Barcelona

Greengroucers

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 37, quan David Poncela va posar els visitants Greengroucers per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): David Poncela va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 47, Greengroucers va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Vivencio Calviño.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Aníbal Madero va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 59, i va fer pujar el 0 - 4 per a Greengroucers.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Greengroucers que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alistair Gill, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, un refús desafortunat de Paul Muntz, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Vivencio Calviño no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Barcelona. La jugada d'estratègia del Greengroucers per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Alistair Gill va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 206 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en 侯 (Hou) 永新 (Yongxin) va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, el Greengroucers va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Aníbal Madero s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): José Jiménez de Greengroucers va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 83 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Pepe 'Hristo' Barreña al minut 85, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.