Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730900603

Copa 730900603 Información oficial sobre el partido 730900603 en Hattrick

10.04.2024 12:15:00

Sua team Alineación oficial del equipo 'Sua team' en el partido 1 - 2 TiKiSMiKiS Alineación oficial del equipo 'TiKiSMiKiS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Sua team Alineación oficial del equipo 'Sua team' en el partido 6 - 0 TiKiSMiKiS Alineación oficial del equipo 'TiKiSMiKiS' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sua team

Goles Goles

  • 113 Minuto 8 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al team una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Serafim Duarte, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 8.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 27 per blocar una centrada d'en Casimiro Miguel Cacau va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de team.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Manolo Halcón va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de team se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rino Oldoini va estar a punt d'avançar els locals al minut 38 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Rino Oldoini quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Rino Oldoini hauria d'haver estat gol al minut 68 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): team enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Johannes Plitz va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 83, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Quinto Nantes va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Johannes Plitz de team va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

TiKiSMiKiS

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de TiKiSMiKiS va ser finalitzada des de l'esquerra per Erko Flöckner al minut 7. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 143 Minuto 39 (Gol de contra por la derecha): El jugador Tommy Zook de TiKiSMiKiS es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 41 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Noah Seliger va ridiculitzar a en Johannes Plitz amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Tommy Zook al minut 86, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.