Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730898878

Amistoso 730898878 Información oficial sobre el partido 730898878 en Hattrick

09.04.2024 20:05:00

Porvoon Futchers Alineación oficial del equipo 'Porvoon Futchers' en el partido 4 - 2 Barbaarit Fc Alineación oficial del equipo 'Barbaarit Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Porvoon Futchers Alineación oficial del equipo 'Porvoon Futchers' en el partido 3 - 0 Barbaarit Fc Alineación oficial del equipo 'Barbaarit Fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Porvoon Futchers

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Mio Lumme ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Futchers es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ville Arajärvi va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Futchers va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Eero Piironen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 130 Minuto 73 (Gol de falta): El gol de falta de Juri Giampaolo sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 73 i ampliar l'avantatge de Futchers a 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Julian Rodbertus una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 75, però una magnífica aturada de Giovanni Battista Remelli va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ville Arajärvi va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): Juri Giampaolo va sorprendre Giovanni Battista Remelli amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Eero Piironen, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alessandro Ciccillo de Futchers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Barbaarit Fc

Goles Goles

  • 154 Minuto 27 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Marçal Rodés. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".
  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Ilari Ruukki va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Barbaarit, al minut 44. El marcador va canviar a 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 10 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Barbaarit al minut 10, però el xut de Marçal Rodés va topar amb la tanca defensiva.
  • 253 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Barbaarit van seguir progressant per la banda dreta. Ilari Ruukki va tenir la seva oportunitat al minut 42, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Konsta Lankoski de Barbaarit es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.