Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730898644

Amistoso 730898644 Información oficial sobre el partido 730898644 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

ATLÈTIC PASTORETS Alineación oficial del equipo 'ATLÈTIC PASTORETS' en el partido 6 - 0 A Laxe C.F. Alineación oficial del equipo 'A Laxe C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
ATLÈTIC PASTORETS Alineación oficial del equipo 'ATLÈTIC PASTORETS' en el partido 8 - 1 A Laxe C.F. Alineación oficial del equipo 'A Laxe C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 7.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATLÈTIC PASTORETS

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Railyson Blijden va donar a PASTORETS un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): En Markus Rausch va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 130 Minuto 24 (Gol de falta): Kerim Öke va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 24 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 0.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): PASTORETS va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Fernando Cagromiz va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Kerim Öke, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a PASTORETS.
  • 140 Minuto 81 (Gol de contra de falta): El porter de PASTORETS va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Kerim Öke va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 6 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 79 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Markus Rausch de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 7, Caitan Méndez Castro de PASTORETS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

A Laxe C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Juan Galliners va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jesús María Romero Hernández rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 254 Minuto 76 (Ocasión de penalti): Al minut 76, Laxe va tenir l'oportunitat de reduir diferències amb un penal, però Xavier Aleixandre no va tenir la sang freda necessària i va xutar desviat.