Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730898571

Amistoso 730898571 Información oficial sobre el partido 730898571 en Hattrick

04.04.2024 02:00:00

Ulsan Hyundai Horang-i México Alineación oficial del equipo 'Ulsan Hyundai Horang-i México' en el partido 2 - 3 mReKo_FC Alineación oficial del equipo 'mReKo_FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Ulsan Hyundai Horang-i México Alineación oficial del equipo 'Ulsan Hyundai Horang-i México' en el partido 0 - 6 mReKo_FC Alineación oficial del equipo 'mReKo_FC' en el partido
Tiene suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ulsan Hyundai Horang-i México

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Horang-i, atacant per l'esquerra al minut 6, va aprofitar el magnífic llançament de José Miguel Carapío per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

mReKo_FC

Goles Goles

  • 125 Minuto 40 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En José Antonio Baehr va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 2 - 0.
  • 151 Minuto 41 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 41 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar José Antonio Baehr.
  • 161 Minuto 49 (Gol por el centro): Als 49 minuts de partit, Lizar Fortegi de mReKo_FC va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ognjen Uskoković va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Dante Gorostiza va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Hans Wolfgang Kenk quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Iker Basurto va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 71 de joc.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del mReKo_FC van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Şakir Zeynur, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Hans Wolfgang Kenk de mReKo_FC va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 84 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.