Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730897701

Amistoso 730897701 Información oficial sobre el partido 730897701 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Lunacam C.F. Alineación oficial del equipo 'Lunacam C.F.' en el partido 6 - 0 Zinedines FC Alineación oficial del equipo 'Zinedines FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Lunacam C.F. Alineación oficial del equipo 'Lunacam C.F.' en el partido 10 - 0 Zinedines FC Alineación oficial del equipo 'Zinedines FC' en el partido
Es un cenizo 9.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lunacam C.F.

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Corria el minut 2, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Lunacam s'avançava en el marcador després que en Jurkka Sassi xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): En Patrik Vrbský va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Marek Kozuń va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Lunacam va aconseguir el 4 - 0 quan Senne Meganck va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Lunacam va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Guillermo Antolín progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Guillermo Antolín de Lunacam va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Patrik Vrbský es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, Sven-Olle Ulfblom gairebé va marcar per a Lunacam des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Zinedines FC

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yasen Zhelev de Zinedines es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.