Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730897499

Amistoso (RC) 730897499 Información oficial sobre el partido 730897499 en Hattrick

03.04.2024 12:20:00

Souncros Alineación oficial del equipo 'Souncros' en el partido 2 - 3 Polgas Coin Alineación oficial del equipo 'Polgas Coin' en el partido
1 / 6 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 3
0 / 0 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 0 / 1
1 / 5 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 1
0 / 1 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 0
0 / 0 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 1 / 1
1 Evento 51xTarjetas 2
0 Evento 09xLesiones 0
51 % Posesión 45' 49 %
56 % Posesión 90' 44 %
Normal Táctica Normal
Souncros Alineación oficial del equipo 'Souncros' en el partido 2 - 3 Polgas Coin Alineación oficial del equipo 'Polgas Coin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Souncros Alineación oficial del equipo 'Souncros' en el partido 2 - 0 Polgas Coin Alineación oficial del equipo 'Polgas Coin' en el partido
Tiene un resultado normal 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Souncros

Goles Goles

  • 111 Minuto 56 (Gol por el centro): Passat el minut 56 de joc, Petronio Camces Grandes facilitava les coses al Souncros amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Souncros va estar a punt de posar-se per davant al minut 29 però Juan Antonio Acuña va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Aigars Rubenis! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juan Antonio Acuña va estar a punt d'avançar els locals al minut 31 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Juan Antonio Acuña hauria d'haver estat gol al minut 35 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 115 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan Antonio Acuña va estar a punt d'acabar en gol al minut 115, però el porter visitant Delroy Alday va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fionan Fitzpatrick de Souncros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Javier Infante de Souncros, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Delroy Alday en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Souncros Jean-Romain Leprieur va intentar enganyar Delroy Alday amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 2.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Petronio Camces Grandes de Souncros anava molt fort i col·locat però Delroy Alday no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Iluro Uzkanga de Souncros va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Javier Luis Lorente, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Delroy Alday va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Souncros i 2 - 3 al marcador.

Polgas Coin

Goles Goles

  • 116 Minuto 34 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 34, en Wilky Lubin del Polgas va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Arvid Sundstrøm que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Polgas la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 271 Minuto 107 (Ocasión por el centro): Polgas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 107, quan Carlos Tirol va quedar-se sol davant el porter Bogdan Sterescu, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arne Balitchev de Polgas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Saber Jbouri de Polgas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Carlos Tirol anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Polgas.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Badr Rahmoun va xutar fora per a Polgas, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Saber Jbouri de Polgas va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Polgas, Arvid Sundstrøm, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.