Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730896648

Amistoso 730896648 Información oficial sobre el partido 730896648 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Ath.Santiago Alineación oficial del equipo 'Ath.Santiago' en el partido 0 - 1 Fortuna Sporting Alineación oficial del equipo 'Fortuna Sporting' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ath.Santiago Alineación oficial del equipo 'Ath.Santiago' en el partido 2 - 1 Fortuna Sporting Alineación oficial del equipo 'Fortuna Sporting' en el partido
Tiene mala suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,2 % 2,5 % 16,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ath.Santiago

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Lucio Saggioro del Ath.Santiago ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Christian Mozart de Ath.Santiago va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Fortuna Sporting

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 30 minuts, el tirador de faltes del Sporting va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Merlí Navàs, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Vitaliy Litvinets, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 73 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Sporting va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després de 74 minuts, Vitaliy Litvinets va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Demarcus Moore va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Asier Madalen de Sporting va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.