Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730896152

Amistoso 730896152 Información oficial sobre el partido 730896152 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Porros F. C. Alineación oficial del equipo 'Porros F. C.' en el partido 0 - 4 Olympia F1X Alineación oficial del equipo 'Olympia F1X' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Porros F. C. Alineación oficial del equipo 'Porros F. C.' en el partido 0 - 4 Olympia F1X Alineación oficial del equipo 'Olympia F1X' en el partido
Tiene un resultado normal 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Porros F. C.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Porros va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Juan Luis Malo González en un 1 contra 1 amb el porter Bruno Bīriņš, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Porros va anar a parar a la dreta de l'atac on en Elroy Holland, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bonaventura Masip de Porros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Olympia F1X

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Gabriel Bahrim que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Jacques Renaud de Olympia va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 48. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69, un xut de Ledian Kukësi des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Andrija Jagodić va ser l'anotador del 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 de partit, Jacques Renaud quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 33, quan en Andrija Jagodić va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Jacques Renaud, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 70 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Olympia va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 de partit, Andolín Quintrileo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.