Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730895763

Amistoso 730895763 Información oficial sobre el partido 730895763 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

FC Palencia Alineación oficial del equipo 'FC Palencia' en el partido 0 - 8 Woxter Clasicos Alineación oficial del equipo 'Woxter Clasicos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
FC Palencia Alineación oficial del equipo 'FC Palencia' en el partido 2 - 8 Woxter Clasicos Alineación oficial del equipo 'Woxter Clasicos' en el partido
Tiene mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Palencia

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Palencia va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 19 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sante Strangis ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 201 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Bartłomiej Niedworok no va entrar per centímetres.
  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Palencia Klaudiusz Natanek quasi marca al minut 28 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jeremy Quispel l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Woxter Clasicos

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Miguel Navarro Ros va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Adrián Rišták va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 26, i va fer pujar el 0 - 2 per a Clasicos.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Miguel Navarro Ros va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Teodor Gąszcz va augmentar l'avantatge de Clasicos a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Adrián Mar Díaz de Clasicos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 59 de partit.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, Teodor Gąszcz va augmentar l'avantatge de Clasicos a 0 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al 77 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Clasicos augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Adrián Rišták es rifés el porter i marqués el 0 - 7.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Adrián Mar Díaz de Clasicos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 8 al minut 89. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 18 (Ocasión de falta): El Clasicos va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 18 amb un llançament de falta perillós. En Adrián Mar Díaz però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adrián Rišták de Clasicos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.