Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730895559

Amistoso 730895559 Información oficial sobre el partido 730895559 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

F.C aviles Alineación oficial del equipo 'F.C aviles' en el partido 2 - 1 Relins Alineación oficial del equipo 'Relins' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C aviles Alineación oficial del equipo 'F.C aviles' en el partido 1 - 2 Relins Alineación oficial del equipo 'Relins' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,8 % 11,4 % 64,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C aviles

Goles Goles

  • 111 Minuto 64 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Ivaylo Plashokov va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. aviles empatava el partit, 1 a 1, al minut 64.
  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 67, Camilo Montouto va pentinar un córner cap al segon pal que Ivaylo Plashokov va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 54 (Ocasión por el centro): aviles enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jaime Verea de aviles es va guanyar la targeta groga merescudament.

Relins

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Relins va ser finalitzada des de l'esquerra per Nicolae-Gabriel Ciobanu al minut 30. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Nicolae-Gabriel Ciobanu ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Thijmen Hennis va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 280 Minuto 47 (Ocasión de falta): David Enrique Puerto va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 287 Minuto 79 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Relins va deixar en bona posició a en Thijmen Hennis per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Thijmen Hennis.