Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730894802

Amistoso 730894802 Información oficial sobre el partido 730894802 en Hattrick

03.04.2024 17:05:00

Regiment Limburgse Jagers Alineación oficial del equipo 'Regiment Limburgse Jagers' en el partido 3 - 5 Hottentotse Boys (de echte) Alineación oficial del equipo 'Hottentotse Boys (de echte)' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Regiment Limburgse Jagers Alineación oficial del equipo 'Regiment Limburgse Jagers' en el partido 2 - 6 Hottentotse Boys (de echte) Alineación oficial del equipo 'Hottentotse Boys (de echte)' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,3 % 0,3 % 92,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Regiment Limburgse Jagers

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Limburgse contenien la respiració mentre en Yonah van de Kar s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Jacques Zanke va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 40.
  • 103 Minuto 68 (Gol por la derecha): Els seguidors del Limburgse van tornar a saltar d'alegria al minut 68. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Charlie Pothuizen que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Enzel Westerlow hauria d'haver estat gol al minut 28 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): Yonah van de Kar hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Bert Jan Huijberts havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 213 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 48 minuts, en Gust Coninkx no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gust Coninkx de Limburgse amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Hottentotse Boys (de echte)

Goles Goles

  • 161 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 en Ivan Jakovljević va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): Amb 19 minuts jugats, Neji Benzarti de Hottentotse va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): Hottentotse agafava avantatge al minut 41 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Daniel Minteuan amb mestria.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Al minut 66, un xut de Daniel Minteuan des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Tommy Vergeer, que va ser qui va marcar 3 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Hottentotse a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Neji Benzarti va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Després de 72 minuts, Mimmo Giannoccoli va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Hugo Hopman va estar atent i va desviar la pilota a córner.