Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730894237

Amistoso (RC) 730894237 Información oficial sobre el partido 730894237 en Hattrick

03.04.2024 12:20:00

eL FeRRoL Alineación oficial del equipo 'eL FeRRoL' en el partido 1 - 2 Hefestion CF Alineación oficial del equipo 'Hefestion CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
eL FeRRoL Alineación oficial del equipo 'eL FeRRoL' en el partido 8 - 1 Hefestion CF Alineación oficial del equipo 'Hefestion CF' en el partido
Tiene que atarse una piedra al pie y tirarse al mar 7.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

eL FeRRoL

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): FeRRoL, atacant per l'esquerra al minut 8, va aprofitar el magnífic llançament de 郑 (Zheng) 贤俊 (Xianjun) per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Rini Blaauboer arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Jean-Rémy Chesneau de FeRRoL va intentar batre la porteria rival al minut 51 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 288 Minuto 56 (Ocasión evento especial): La pressió de l'equip defensor impedia que el FeRRoL pogués provar de marcar gols des de la llarga distància.
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Fabiano Francese quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del FeRRoL van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Juan Urrue, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Hefestion CF

Goles Goles

  • 119 Minuto 10 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jens Bertram va treure un córner llarg cap al segon pal que en Björn Sobe, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.
  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Al minut 12 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Ott Paju que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Hefestion quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ung Samouth va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Björn Sobe de Hefestion va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 21 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Björn Sobe de Hefestion es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 21.