Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730893780

Amistoso 730893780 Información oficial sobre el partido 730893780 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

FC Força Boixos Alineación oficial del equipo 'FC Força Boixos' en el partido 8 - 0 Juli eSports Alineación oficial del equipo 'Juli eSports' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
FC Força Boixos Alineación oficial del equipo 'FC Força Boixos' en el partido 7 - 0 Juli eSports Alineación oficial del equipo 'Juli eSports' en el partido
Tiene un poco de suerte 6.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Força Boixos

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Arwin Röling va donar a Boixos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18, Boixos va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Marius Sarcă, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Boixos a 3 - 0. 哈 (Ha) 顺铭 (Shunming) va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Boixos va augmentar la diferència quan José Luis Alio no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): Boixos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Kasi Alio va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Boixos va aconseguir el 6 - 0 quan Marvin Litchenberger va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En Fulgencio Cagigal va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 0.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Amb 80 minuts jugats, en Arwin Röling va augmentar l'avantatge de Boixos a 8 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Boixos José Luis Alio quasi marca al minut 20 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Arwin Röling l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, 哈 (Ha) 顺铭 (Shunming) gairebé va marcar per a Boixos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Juli eSports

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 31 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Eduardo Turégano l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.