Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730892228

Amistoso (Int.) 730892228 Información oficial sobre el partido 730892228 en Hattrick

02.04.2024 18:30:00

FC Dautweiler 04 Alineación oficial del equipo 'FC Dautweiler 04' en el partido 2 - 1 Carabanchel Cf Alineación oficial del equipo 'Carabanchel Cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Dautweiler 04 Alineación oficial del equipo 'FC Dautweiler 04' en el partido 1 - 1 Carabanchel Cf Alineación oficial del equipo 'Carabanchel Cf' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,1 % 25,1 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Dautweiler 04

Goles Goles

  • 124 Minuto 16 (Gol de penalti): Corria el minut 16, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Dautweiler s'avançava en el marcador després que en Enzo Mesdag xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): Dautweiler va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Marcus Wanschura, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ullrich Baur que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Dautweiler, l'equip va recuperar la pilota al minut 33 i va contraatacar. En Friedel Schmeink va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Carabanchel Cf

Goles Goles

  • 151 Minuto 70 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 70, el jugador visitant Primo Varas va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Carabanchel va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Juan Luis Montoya es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 217 Minuto 85 (Ocasión evento especial cansancio): Marcus Wanschura estava fent figa i jugant amb molt poca mobilitat. Afortunadament per al seu equip, els companys l'ajudaven constantment.
  • 262 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Federico Bocanegra per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 86, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, David Vargas de Carabanchel es va guanyar la targeta groga merescudament.