Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730892169

Amistoso (Int.) 730892169 Información oficial sobre el partido 730892169 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Chicas Bond Alineación oficial del equipo 'Chicas Bond' en el partido 1 - 4 Loebscher Hobbytrupp Alineación oficial del equipo 'Loebscher Hobbytrupp' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Chicas Bond Alineación oficial del equipo 'Chicas Bond' en el partido 0 - 5 Loebscher Hobbytrupp Alineación oficial del equipo 'Loebscher Hobbytrupp' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chicas Bond

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Chicas prenia la batuta de l'encontre al minut 34, quan en Octavian Caliens va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Alejandro Rubiales va fer al minut 82 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Valentí Sánchez, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Loebscher Hobbytrupp

Goles Goles

  • 162 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Sebastjan Vukobrat per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): El jugador de Hobbytrupp Nic Lysloff va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 38 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Nic Lysloff de Hobbytrupp va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 63. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 70 (Gol de penalti): Al minut 70 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Hobbytrupp, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Luigi Massimo Costamagna va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 19 (Ocasión de falta): En Luigi Massimo Costamagna va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 19. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Hobbytrupp quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Sebastjan Vukobrat va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 280 Minuto 57 (Ocasión de falta): Luigi Massimo Costamagna va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 de partit, Tony Westberry va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 58, Tony Westberry de Hobbytrupp va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.