Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730891902

Amistoso 730891902 Información oficial sobre el partido 730891902 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Monoco C.F. Alineación oficial del equipo 'Monoco C.F.' en el partido 5 - 0 Cachoperrillos Alineación oficial del equipo 'Cachoperrillos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Monoco C.F. Alineación oficial del equipo 'Monoco C.F.' en el partido 4 - 0 Cachoperrillos Alineación oficial del equipo 'Cachoperrillos' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monoco C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Monoco s'avançava al marcador al minut 28, després d'un rebot que va caçar en 尤 (You) 崇泽 (Chongze) per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Monoco va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Joaquim Gaspar Rosa des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 44 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Monoco i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 44 minuts de joc. Mentre en 尤 (You) 崇泽 (Chongze) el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Albert Moncau va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Amb 78 minuts jugats, en Bayna Benkhattab va augmentar l'avantatge de Monoco a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mels Bijnevelt al minut 29 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Joaquim Gaspar Rosa va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Théo Garnier de Monoco va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 53 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 53 podia haver acabat en gol, però Mels Bijnevelt va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Albert Moncau es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Cachoperrillos

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 40 minuts de joc, Eddo Cubello semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raúl Muñoz Miralles de Cachoperrillos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.