Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730891744

Amistoso 730891744 Información oficial sobre el partido 730891744 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Cheetos Magazine FC Alineación oficial del equipo 'Cheetos Magazine FC' en el partido 0 - 4 JR MyBoys Alineación oficial del equipo 'JR MyBoys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cheetos Magazine FC Alineación oficial del equipo 'Cheetos Magazine FC' en el partido 0 - 3 JR MyBoys Alineación oficial del equipo 'JR MyBoys' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cheetos Magazine FC

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al 69, Xavier Porcar hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, 幸史 (Koji) 高木 (Takagi). Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Nikolai Froben de Magazine va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Nikolai Froben se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

JR MyBoys

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): Amb 3 minuts jugats, Bogdan Oproiu de MyBoys va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 180 Minuto 39 (Gol de falta): Al minut 39, una falta xutada per Patrick Mittellehner va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a MyBoys. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Edvard Friis va aprofitar un error defensiu al minut 72, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a MyBoys.
  • 184 Minuto 76 (Gol de penalti): MyBoys va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan José María Pascual va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Amanuel Paulos, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Amanuel Paulos va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Amanuel Paulos va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 41, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 280 Minuto 51 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 51 per Patrick Mittellehner va anar a parar a la creueta.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Amanuel Paulos es va quedar sol davant del porter, al minut 57. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leo Demarie de MyBoys la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.