Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730891410

Amistoso (Int.) 730891410 Información oficial sobre el partido 730891410 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Viciados al CS Alineación oficial del equipo 'Viciados al CS' en el partido 1 - 7 Autogol Alineación oficial del equipo 'Autogol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Viciados al CS Alineación oficial del equipo 'Viciados al CS' en el partido 0 - 8 Autogol Alineación oficial del equipo 'Autogol' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Viciados al CS

Goles Goles

  • 101 Minuto 76 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Diego Guzmán, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 6 per a Viciados.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 78 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alejandro Iraurgui estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Toni Valencia, als 78 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Llàtzer Armengol.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rubén Doliva es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Autogol

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): El jugador de Autogol Gilberto Dalledonne va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 15 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24, Clauspeter Winde va augmentar l'avantatge de Autogol a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al 25 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Autogol augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Teodor Aksentijević es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 39, Sean Brownhill va pentinar un córner cap al segon pal que Konsta Yli-Pietilä va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 4.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Camille Bellot, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 184 Minuto 48 (Gol de penalti): Al minut 48 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Autogol, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Heng Sovath va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 6.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 80, Autogol va augmentar el seu avantatge a 1 - 7, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Mario Tarzia.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Teodor Aksentijević de Autogol va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 26 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Konsta Yli-Pietilä, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 59 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Autogol va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 Jota Goyeneta va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jere Latvakoski, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Teodor Aksentijević de Autogol va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.