Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730891364

Amistoso (Int., RC) 730891364 Información oficial sobre el partido 730891364 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Makaveli The Don FC Alineación oficial del equipo 'Makaveli The Don FC' en el partido 6 - 0 Bastião Júnior F.C. Alineación oficial del equipo 'Bastião Júnior F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Makaveli The Don FC Alineación oficial del equipo 'Makaveli The Don FC' en el partido 10 - 0 Bastião Júnior F.C. Alineación oficial del equipo 'Bastião Júnior F.C.' en el partido
Es un cenizo 9.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Makaveli The Don FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Makaveli va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 28 Adrián Béjar va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Makaveli va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sam McAllister progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Makaveli pel centre va donar un gran resultat: el gol de Adrián Béjar va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Juan Carlos Rosaleda va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Adrián Béjar, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a Makaveli.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): En Sam McAllister va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Sam McAllister del Makaveli ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Makaveli va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Adrián Béjar en un 1 contra 1 amb el porter Bernardo Mateus, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Makaveli va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 15 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juan Carlos Rosaleda ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Tam Adshead, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Bastião Júnior F.C.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marcos Perfeito de Bastião amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.