Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730890727

Amistoso (Int.) 730890727 Información oficial sobre el partido 730890727 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

CF TalaReina Alineación oficial del equipo 'CF TalaReina ' en el partido 0 - 4 Lisboa Clube de Futebol Alineación oficial del equipo 'Lisboa Clube de Futebol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
CF TalaReina Alineación oficial del equipo 'CF TalaReina ' en el partido 0 - 6 Lisboa Clube de Futebol Alineación oficial del equipo 'Lisboa Clube de Futebol' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF TalaReina

Lisboa Clube de Futebol

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 28, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Carlos Garcia Cadete es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Evren Yazar va augmentar l'avantatge de Futebol a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Evren Yazar va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90, un xut de Régis Canovas des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Pedro Domingos Jorge Correia de Futebol va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Panu Sani. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Sebastião Barroso, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Régis Canovas es va quedar sol davant del porter, al minut 52. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Panu Sani de Futebol va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 58 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Amílcar Augusto Taxa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 61 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Amílcar Augusto Taxa se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.