Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730889988

Amistoso (Int.) 730889988 Información oficial sobre el partido 730889988 en Hattrick

03.04.2024 11:30:00

Stormheads Alineación oficial del equipo 'Stormheads' en el partido 0 - 3 R.B. Golden Dwarfs Alineación oficial del equipo 'R.B. Golden Dwarfs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Stormheads Alineación oficial del equipo 'Stormheads' en el partido 0 - 2 R.B. Golden Dwarfs Alineación oficial del equipo 'R.B. Golden Dwarfs' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stormheads

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Joaquín Farina va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 68 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ovidio Serrano de Stormheads es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Augusto Rocha de Stormheads amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Augusto Rocha de Stormheads per doble groga al minut 71.

R.B. Golden Dwarfs

Goles Goles

  • 171 Minuto 49 (Gol por el centro): Amb 49 minuts jugats, Alberto Montalvo de RBGold va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Xenpelar Otxoteko va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 184 Minuto 90 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al RBGold per augmentar la diferència al marcador a 0 - 3 al minut 90. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Bogdan Cârjaliu. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Pol Vilarrubla va marcar al minut 13 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): RBGold va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 30, quan Ray Vrijhoeven va quedar-se sol davant el porter Richard Blackwater, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 de partit, René 'Cara de Perro' Judith quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Teo 'El Pulpo' Bottaro de RBGold, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 40, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 280 Minuto 79 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 79 per Bogdan Cârjaliu va anar a parar a la creueta.