Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730889838

Amistoso (Int.) 730889838 Información oficial sobre el partido 730889838 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Linares Sierra Alineación oficial del equipo 'Linares Sierra' en el partido 4 - 2 Strong Bulls FC Alineación oficial del equipo 'Strong Bulls FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Linares Sierra Alineación oficial del equipo 'Linares Sierra' en el partido 3 - 0 Strong Bulls FC Alineación oficial del equipo 'Strong Bulls FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Linares Sierra

Goles Goles

  • 104 Minuto 55 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Nicola Bitonti va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Linares: 1 a 2 al minut 55.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 61 minuts, el tirador de faltes del Linares va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Marc Ciuraneta, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 122 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Linares, atacant per l'esquerra al minut 66, va aprofitar el magnífic llançament de Marc Ciuraneta per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Linares va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Nicola Bitonti progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11, Reza Alavi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 65 per blocar una centrada d'en Diego Tarazona va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Linares.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ofelio Rubio La Fuente es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Strong Bulls FC

Goles Goles

  • 106 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Enno Küttmann sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 21 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.
  • 180 Minuto 23 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Väino Raun de Strong va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 23.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juuso Tervanen.