Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730889587

Amistoso (RC) 730889587 Información oficial sobre el partido 730889587 en Hattrick

03.04.2024 12:20:00

Caldes de Montbui Alineación oficial del equipo 'Caldes de Montbui' en el partido 1 - 3 Montoliucity Alineación oficial del equipo 'Montoliucity' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Caldes de Montbui Alineación oficial del equipo 'Caldes de Montbui' en el partido 1 - 0 Montoliucity Alineación oficial del equipo 'Montoliucity' en el partido
Tiene un resultado normal 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caldes de Montbui

Goles Goles

  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Valentín Frago arribés a peus de Levi Deisinger, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Montbui el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Levi Deisinger va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Exequiel Broun rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Eufemio de Rada de Montbui va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 37, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Exequiel Broun va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 201 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Eufemio de Rada va disposar d'una bona oportunitat al minut 54, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Ignacio Pacheco no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Valentín Frago no oblidarà el que li va passar durant el minut 79. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al 81, Eufemio de Rada hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Roxerio Barcula. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 213 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 84 minuts, en Valentín Frago no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Montoliucity

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jordi Astañol de Montoliucity va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 186 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Montoliucity va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Pere Antoni Genovè.
  • 140 Minuto 85 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Montoliucity va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Alberto La Plaza Blas aconseguint el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jacinto Val Pascual. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 240 Minuto 80 (Ocasión de contra de falta): El Montoliucity va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Alberto La Plaza Blas la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Carlos Díaz de Quintana de Montoliucity va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.