Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730889324

Amistoso (Int.) 730889324 Información oficial sobre el partido 730889324 en Hattrick

03.04.2024 12:45:00

FC Konjarnik Alineación oficial del equipo 'FC Konjarnik' en el partido 1 - 6 UE Baix Girona Alineación oficial del equipo 'UE Baix Girona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Konjarnik Alineación oficial del equipo 'FC Konjarnik' en el partido 0 - 5 UE Baix Girona Alineación oficial del equipo 'UE Baix Girona' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Konjarnik

Goles Goles

  • 143 Minuto 15 (Gol de contra por la derecha): El jugador Petar Ljubisavljević de Konjarnik es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Abelardo Cejas haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Konjarnik al minut 78.

UE Baix Girona

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 en Pietro Luca Zichittella va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Pietro Luca Zichittella que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Girona.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62, Alain Trochu va augmentar l'avantatge de Girona a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Vusimzi Nobanda de Girona l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 74 de partit.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Vusimzi Nobanda va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 79, i va fer pujar el 1 - 5 per a Girona.
  • 184 Minuto 82 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Girona per augmentar la diferència al marcador a 1 - 6 al minut 82. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Drago Goodey. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Girona va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 4, quan Pietro Luca Zichittella va quedar-se sol davant el porter Dušan Lero, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Mauro Pintaudi que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Vusimzi Nobanda va marcar al minut 33 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jacek Domaniecki de Girona va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 30 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jacek Domaniecki va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Girona va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.