Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730888774

Amistoso (Int.) 730888774 Información oficial sobre el partido 730888774 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Bayern de Calasparra Alineación oficial del equipo 'Bayern de Calasparra' en el partido 4 - 2 FC Overdelft Haarlem Alineación oficial del equipo 'FC Overdelft Haarlem' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Bayern de Calasparra Alineación oficial del equipo 'Bayern de Calasparra' en el partido 6 - 1 FC Overdelft Haarlem Alineación oficial del equipo 'FC Overdelft Haarlem' en el partido
Tiene mala suerte 5.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bayern de Calasparra

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Bayern, atacant per l'esquerra al minut 11, va aprofitar el magnífic llançament de Lapo Presciutti per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ángel Gros, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 137 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Leonhard Candraja va anar a parar al cap de Ghazan Suren que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Bayern el 3 - 0.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): Amb 54 minuts jugats, en Stephan Dörpfeld va augmentar l'avantatge de Bayern a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

FC Overdelft Haarlem

Goles Goles

  • 152 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Overdelft va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 1 quan Wikke Keegstra va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Overdelft van aconseguir el 4 - 2 que retallava diferències al minut 89 quan Allard Bouwhuis sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Overdelft va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 38, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Ger Neelen.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Faridz Vanden Branden es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Romke Roedema de Overdelft la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dennis Poelstra de Overdelft es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.