Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730888716

Amistoso 730888716 Información oficial sobre el partido 730888716 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Marata CF Alineación oficial del equipo 'Marata CF' en el partido 0 - 5 StBoi Dragons Alineación oficial del equipo 'StBoi Dragons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Marata CF Alineación oficial del equipo 'Marata CF' en el partido 1 - 0 StBoi Dragons Alineación oficial del equipo 'StBoi Dragons' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marata CF

StBoi Dragons

Goles Goles

  • 141 Minuto 11 (Gol de contra por el centro): Zumai Ajuriagoikoa va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, SBDragons, al minut 11. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del SBDragons van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Zumai Ajuriagoikoa va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 186 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de SBDragons va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Geri Vanderelst, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 3.
  • 119 Minuto 54 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Vicente Trujillo va treure un córner llarg cap al segon pal que en Shumail Khan, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 4.
  • 106 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Zumai Ajuriagoikoa va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 72, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del SBDragons, mentre ja celebrava el 0 - 5, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): SBDragons van sortir al contraatac amb encert al minut 66, però Bedřich Kamaryt no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 240 Minuto 80 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de SBDragons van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 80 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Vicente Trujillo, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Joel Salart va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de SBDragons que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.