Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730888618

Amistoso (Int., RC) 730888618 Información oficial sobre el partido 730888618 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Guatximfroms United Alineación oficial del equipo 'Guatximfroms United' en el partido 4 - 3 pompierken Alineación oficial del equipo 'pompierken' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Guatximfroms United Alineación oficial del equipo 'Guatximfroms United' en el partido 2 - 0 pompierken Alineación oficial del equipo 'pompierken' en el partido
Tiene suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guatximfroms United

Goles Goles

  • 101 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, Francisco Coello es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 137 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 47 una excel·lent centrada de Jan Tàrraga va arribar a Albert Escarrà, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 2 al marcador.
  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): Guatximfroms va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 53 Francisco Coello va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 100 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Guatximfroms contenien la respiració mentre en Francisco Coello s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 4 - 3 per als locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jan Tàrraga de Guatximfroms la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

pompierken

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Passats 12 minuts de partit, pompierken es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Gordon Batshuayi es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 143 Minuto 21 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de pompierken va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Boran Delacauw, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.
  • 142 Minuto 83 (Gol de contra por la izquierda): Jietse De Roeve va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 3 per a pompierken.