Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730888496

Amistoso 730888496 Información oficial sobre el partido 730888496 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Real Isla C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Isla C.F.' en el partido 4 - 0 Monarro'sTeam Alineación oficial del equipo 'Monarro'sTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Isla C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Isla C.F.' en el partido 2 - 0 Monarro'sTeam Alineación oficial del equipo 'Monarro'sTeam' en el partido
Tiene suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Isla C.F.

Goles Goles

  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Kristijan Kolenc arribés a peus de Nouri Hedidan, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Isla el 1 - 0.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Vasco Gabriel es va introduir dins la defensa central al minut 33, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 190 Minuto 35 (Gol de falta): Al 35 minuts, El Isla va fer el 3-0. En Nouri Hedidan va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 135 Minuto 68 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Ildefons Koncewicz va xutar directament a porteria i va marcar el 4 - 0. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Manuel Alberto Abeeta de Isla va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 58 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ildefons Koncewicz, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El Isla ho intentava per la dreta per mitjà de Patrick Gillyatt, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nouri Hedidan.

Monarro'sTeam

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Plamen Ginov de MonarrosTeam va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Ignacio Irárraga al minut 34 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alexandru Magdici de MonarrosTeam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.