Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730888372

Amistoso 730888372 Información oficial sobre el partido 730888372 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Chapecoens Alineación oficial del equipo 'Chapecoens' en el partido 1 - 2 colchoneros1986 Alineación oficial del equipo 'colchoneros1986' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Chapecoens Alineación oficial del equipo 'Chapecoens' en el partido 1 - 4 colchoneros1986 Alineación oficial del equipo 'colchoneros1986' en el partido
Tiene un resultado normal 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chapecoens

Goles Goles

  • 124 Minuto 61 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 61 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Girma Dilbe llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rubén Olmos La Santa va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Karol Sierek va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 30 per blocar una centrada d'en Marco Micelli va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Chapecoens.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Chapecoens va estar a punt de posar-se per davant al minut 31 però Przemysław Ratke va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ibai Gastañatzagoitia de Chapecoens es va emportar una amonestació al minut 6 per provocar un rival.

colchoneros1986

Goles Goles

  • 163 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Joël Makaay que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 81 (Gol por el centro): En Alfredo Salati donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 81 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alfredo Salati ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Apollon Zounis quasi aconsegueix empatar per colchoneros1986 al minut 63, però Andrea Guidoni va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Per-Inge Vikhult, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Per-Inge Vikhult va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fabio Spotti de colchoneros1986 amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.