Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730888277

Amistoso (Int.) 730888277 Información oficial sobre el partido 730888277 en Hattrick

03.04.2024 10:45:00

FC Romulus Alineación oficial del equipo 'FC Romulus' en el partido 2 - 3 Los Pajaritos C.F Alineación oficial del equipo 'Los Pajaritos C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Romulus Alineación oficial del equipo 'FC Romulus' en el partido 2 - 2 Los Pajaritos C.F Alineación oficial del equipo 'Los Pajaritos C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,9 % 37,4 % 31,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Romulus

Goles Goles

  • 124 Minuto 27 (Gol de penalti): Romulus va posar-se per davant 1 - 0 al minut 27, quan Leandro Sempert va llançar una pena màxima perfectament.
  • 116 Minuto 76 (Gol evento especial rápido + pase): Leandro Sempert va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Alex Berg, que no va fallar i va marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 25 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Leandro Sempert es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 25, però el porter va aturar el seu xut.
  • 210 Minuto 84 (Ocasión de falta): En Miguel Montes Fuentes va fer una magnífica aturada al minut 84, tot i el bon llançament de falta de Leandro Sempert.

Los Pajaritos C.F

Goles Goles

  • 162 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Javier Lacasa, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 59.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Romulus. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Gunnar Perrone la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Pajaritos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 73.
  • 143 Minuto 75 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Pajaritos eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 75, Gunnar Perrone va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Javier Lacasa quasi aconsegueix empatar per Pajaritos al minut 28, però Jean Maurice va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Dionisio Gazo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Pierpaulo Piratininga va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 83, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): En Maíz Urtarte va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.