Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730887739

Amistoso (Int.) 730887739 Información oficial sobre el partido 730887739 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Football Machine Alineación oficial del equipo 'Football Machine' en el partido 7 - 0 PODU ROS IASI Alineación oficial del equipo 'PODU ROS IASI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Football Machine Alineación oficial del equipo 'Football Machine' en el partido 8 - 0 PODU ROS IASI Alineación oficial del equipo 'PODU ROS IASI' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Football Machine

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Football s'avançava al marcador al minut 15, després d'un rebot que va caçar en Radu-Alexandru Mincă per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Luis Romero es va introduir dins la defensa central al minut 21, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 134 Minuto 24 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Football al minut 24, que va llançar ajustat al pal en Luis Romero. 3 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Football va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Fabián Maña progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan Football va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Radu-Alexandru Mincă des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Diego Lumbreras va aprofitar per marcar el 6 - 0 a plaer.
  • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Football i així augmentar el marcador a 7 - 0 als 79 minuts de joc. Mentre en Luis Romero el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Krisztián Illés al minut 15 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Fabián Maña va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Vivek Shah es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El jugador local Luis Romero per poc que no incrementa el marcador al minut 83. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Krisztián Illés va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

PODU ROS IASI

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Carlos Puig va encarar al porter al 20, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 252 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Francesco Arnheiter la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de PODU havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabi Prundiş de PODU es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Reinhardt Hettenkofer de PODU va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.