Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730885032

Amistoso (Int., RC) 730885032 Información oficial sobre el partido 730885032 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Volta do Castro FC Alineación oficial del equipo 'Volta do Castro FC' en el partido 3 - 5 FC Wald Alineación oficial del equipo 'FC Wald' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Volta do Castro FC Alineación oficial del equipo 'Volta do Castro FC' en el partido 6 - 1 FC Wald Alineación oficial del equipo 'FC Wald' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Volta do Castro FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Castro va ser Abdul-Rahim Diwani.
  • 138 Minuto 49 (Gol evento especial extremo + rematador): En Lars Côté va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Juan José Ezquieta la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 3 al marcador.
  • 111 Minuto 67 (Gol por el centro): Passat el minut 67 de joc, Moisès Chirivell facilitava les coses al Castro amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Medhat Fathy! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 201 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Lars Côté va disposar d'una bona oportunitat al minut 47, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rico Rade va estar a punt d'acabar en gol al minut 77, però el porter visitant Homero Sánchez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Juan José Ezquieta va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

FC Wald

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 30, Bronislav Klapal va pentinar un córner cap al segon pal que Gökhan Liske va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 32, quan Valéry Pautonnier va posar els visitants Wald per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Gaudenz Fivaz va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Wald, Gökhan Liske, que va marcar, sense saber com, el 1 - 3.
  • 141 Minuto 85 (Gol de contra por el centro): Wald sabia com jugar al contraatac, i al minut 85, Asen Mesalski va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 4.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, un xut de Bronislav Klapal des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 3 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Wald va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 12, quan Gökhan Liske va quedar-se sol davant el porter Radogost Koj, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Leino Grekula quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alfonso Perea, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Wilhelm Karbowski al minut 61, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.